diumenge, 29 de desembre del 2019

BENEDICCIÓ PER AL NOU ANY 2020 (de F. Ulibarri)



Que la teva mirada guanyi en fondària i detall perquè puguis veure més clarament el teu propi viatge amb tota la humanitat com un viatge de pau i esperança.

Que siguis conscient de tots els llocs pels quals camines i caminaràs en el nou any, i que coneguis, per experiència, com en són de bells els peus del missatger que anuncia la Bona Notícia.

Que no et facin por les preguntes que oprimeixen el teu cor i la teva ment; que les acullis serenament i aprenguis a conviure amb elles fins al dia que se sàpiga tot.

Que donis la benvinguda amb un somriure a tots els qui estrenyen la teva mà; les mans esteses formen xarxes de solidaritat que alegren i enriqueixen amb la seva presència protectora.

Que sigui teu el regal de totes les coses creades: que sàpigues gaudir-les a totes les hores del dia, i que t’enfrontis, amb valentia i entusiasme, a la responsabilitat de tenir cura de la terra sencera.

Que la deu de la tendresa i la compassió ragi sense parar dintre teu, nit i dia, fins que puguis provar els goigs i les llàgrimes dels qui caminen al teu costat.

Que et despertis cada matí serè i amb ànims, amb l’acció de gràcies en els teus llavis i en el teu cor, i que les teves paraules i els teus fets, petits i grans, proclamin que tot és gràcia, que tot és do.

Que el teu esperit estigui obert i alerta per a descobrir el voler de Déu en tot moment; i que la teva oració sigui trobada de vida, de saviesa i d’enteniment dels camins de Déu per a tu.

Que la teva vida aquest any, com llevat evangèlic, es barregi sense por amb la massa i faci fermentar aquest món que vivim perquè sigui realment nou i tendre.

I que la benedicció de Déu que surt a trobar-te, Ell que és la teva roca, el teu refugi, la teva força, el teu consol i el teu recolzament en tot moment, l’invoquis o no, davalli sobre tu i el guardi de tot mal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada